TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii de folosire a serviciilor oferite prin site-ul www.freebb.ro

RESPONSABILITATE
Informatiile comunicate pe site sunt furnizate ca atare. freebb.ro nu ofera nicio garantie, explicita sau implicita si nu isi asuma nicio responsabilitate relativa la utilizarea acestor informatii. Aceste informatii pot fi modificate sau actualizate fara preaviz. Pentru a fi la curent cu aceste conditii te rugam sa accesezi pagina https://www.freebb.ro/termeni_si_conditii.html Obligatiile utilizatorului: Utilizatorul serviciilor freebb.ro este responsabil de daunele de orice natura, materiala sau imateriala, indirecte, cauzate tertilor, ce rezulta din utilizarea sau exploatarea ilicita a serviciilor in sine sau a unuia din elementele sale, oricare ar fi cauza si locul de producere a acestor daune si garanteaza consecinte in urma reclamatiilor si a actiunilor care il au ca obiect.

RESPONSABILITATI PRIVIND MODALITATEA DE AUTENTIFICARE
La inregistrare primiti un username si o parola. Sunteti responsabil sa pastrati confidentialitatea parolei si a numelui de utilizator, si sunteti responsabil de orice activitate derulata sub parola sau a autentificarii. Niciun reprezentant freebb.ro NU va cere date de auntetificare indiferent de motiv sau situatie. Personalul freebb.ro NU are nevoie de accesul dvs pentru a accesa sectiunea de administrare a forumului dvs. Personalul freebb.ro isi rezerva dreptul de a accesa sectiunea de administrare a forumului pentru imbunatatirea serviciilor. Parola de auntetificare este Cripdata in baza de date si NU poate fi decriptata, in cazul in care uitati parola veti adauga o parola noua nu vi se va comunica parola veche. freebb.ro NU se face responsabil pentru pagubele rezultate din eventualele situatii in care forumul dvs a fost accesat fara acordul dvs folosinduse de datele dvs de autentificare sau de drepturi de administrare.

RESPONSABILITATI LEGATE DE CONTINUT
Recunoasteti si sunteti de acord ca toate informatiile, codurile, datele, textele, fotografiile, imaginile, grafica, videourile, conversatiile pe chat, mesajele, dosarele sau alte continuturi, s.a. fie ca sunt difuzate public sau transmise in privat, sunt responsabilitatea persoanei care se afla la originea continutului. Aceasta inseamna ca dvs. si nu freebb.ro , sunteti responsabil de modurile si continuturile transmise, inclusiv, dar nu limitat la, toate greselile sau omiterile din vreun continut, sau de orice pierdere sau dauna suportata din cauza unui astfel de continut semnalat, transmis prin email sau in orice alt fel, prin intermediul serviciilor noastre. Pentru a imbunatatii calitatea serviciilor oferite am decis ca serverele in care ruleaza acest serviciu sa foloseasca ca spatiu de stocare SSD in loc de HDD sas pentru a marii viteza de scriere. Din acest moment spatiul de gazduire este destul de limitat pentru a permite si gazduirea de fisiere. Insa puteti gasii pe internet o multime de servicii care va ofera gazduire pentru fisiere chiar si gratuit.

LIMITAREA SERVICIILOR
Produsele si serviciile pot fi folosite doar in scopul prevazut, pentru care aceste produse si servicii au fost create. Nu puteti utiliza produsele si serviciile , sau sa le asociati unui continut sau activitati care reprezinta un atac la persoana: - Continut ilegal, nociv, amenintator, abuziv, defaimator, vulgar, obscen sau reprehensibil din punct de vedere etic. - Continut care releva informatii ce permit identificarea copiilor cu o varsta mai mica de 18 ani sau care le exploateaza imaginile. freebb.ro este un site in intregime gratuit. Facem tot ce ne sta in putinta pentru a va oferi un serviciu de calitate pe baza celei mai avansate tehnologii. Forumurile in care nu exista nicio postare noua in decursul a 60 de zile, sunt considerare forumuri abandonate iar aceste forumuri vor fi sterse automat fara Niciun avertisment.

SERVICII SUPLIMENTARE cunoscute sub forma servicii premium
freebb.ro ofera si cateva servicii premium in schimbul unor sume modice de bani. Niciun utilizator care foloseste serviciile premium nu inseamna ca este scutit la respectarea acestor conditii de folosire. Singura diferenta dintre un utilizator normal si unul premium este serviciul pentru care acesta a platit in rest totul este la fel. Anumite programe (coduri, scripturi, s.a.) sunt oferite spre utilizare sub licenta GPL iar daca unul sau mai multe programe licentiate GPL sunt oferite in serviciul premium NU inseamna ca incalcam licenta GPL deoarece freebb.ro ofera servicii de gazduire si nu vinde, ofera sau inchiriaza programe licentiate GPL. freebb.ro nu ofera suport tehnic pentru astfel de programe.

PUBLICITATEA IN FORUMURI
freebb.ro isi rezerva dreptul de a plasa bannere sau campanii publicitare in forumurile gazduire. Prin aceasta decizie nu dorim sa degradam confortul utilizatorilor nostri ci doar sa amortizam din costurile generale pe care serviciile freebb.ro le consuma. Fiecare utilizator are posibilitatea in schimbul unei mici taxe lunare sa inlature toate campaniile publicitare din forum, astfel putem gasii o solutie excelenta pentru ca serviciile freebb.ro sa va fie oferite in cele mai bune conditii.

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Utilizind serviciile freebb.ro, acceptati , fara limita sau calificare, sa respectati si sa satisfaceti termenii serviciului si modificarile sale punctuale, dar si toate celelalte directive semnalate sau reguli aplicabile in cadrul oricarui serviciu specific. freebb.ro isi rezerva dreptul sa modifice aceste conditii in orice moment fara a fi nevoit sa anunte in prealabil aceasta actiune. Utilizatorii freebb.ro pot fi la curent cu acesti termeni si conditii accesand pagina https://www.freebb.ro/termeni_si_conditii.html. freebb.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui utilizator care incalca aceste conditii si de a dezactiva si/sau inlatura forumurile care folosesc serviciile freebb.ro in mod abuziv incalcand aceste conditii.

Termeni si conditii - Politica de confidentialitate